DE ZORGBOERDERIJ

Zorgboerderij Erve Wessels is gevestigd in het pittoreske dorpje Daarle in de provincie Overijssel. Te midden van de landerijen en het boerenleven bevindt onze zorgboerderij zich in een rustieke omgeving. Samen met de uitnodigende sfeer biedt dit een ideaal leefklimaat voor onze deelnemers om zich optimaal te ontwikkelen. Zorgboerderij Erve Wessels biedt dagbesteding aan volwassenen en jeugd. Wij nemen de tijd voor een kennismaking onder het genot van een kopje koffie en stellen samen met u een zorgplan op. Elk half jaar wordt dit zorgplan geëvalueerd.

Op de zorgboerderij heerst een gezellige en ontspannen sfeer. Wij streven ernaar om onze deelnemers zoveel mogelijk in de bedrijfsvoering te betrekken. We verzorgen samen de diverse dieren (reptielen, vogels, konijnen, alpaca’s, koeien, ezels en paarden), helpen mee in de kantine en zorgen ervoor dat we het erf netjes houden.

Ook zijn er diverse activiteiten gepland zoals paardrijden, spelen in de speeltuin, mountainbiken, bakken in de keuken, naar het bos, knutselen, etc.

Dit alles draagt bij aan een zinvolle, maar ook zeer leerzame dagbesteding.